Tuesday , December 18 2018

Zvicra dhuron Shqipërisë 5 kamionë për zjarrfikës dhe 2 vetura policie

Zvicra vazhdon mbështetjen në Shqipëri në fusha të ndryshme dhe aty ku ka më shumë nevojë.

Një personel nga Departamentet e Zjarrfikësve dhe të Policisë nga Berna, Zvicër, udhëtuan për në Shqipëri për të dhuruar pesë kamionë zjarrfikës, dy makina policie dhe pajisje të tjera për bashkitë, njofton ambasada e Zvicrës në Shqipëri, përcjell Fakte.

Me përshtypje të mira nga Shqipëria ata diskutuan me përfaqësues nga Ambasada mbi nevojat dhe sfidat e shërbimeve zjarrfikëse në vend.

Ata kanë premtuar përkrahje edhe në të ardhmen, varësisht nga nevoja./albinfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.