Tuesday , June 18 2019

Zjarr i madh pranë pikës së karburantit në Shqipëri

Në Laç të Shqipërisë, buzë rrugës nacionale , është ndezur një zjarr rreth 50-60 metra larg një pike karburanti.

Zjarri ishte i madh dhe kishte përfshi drunjtë dhe mbeturinat që gjendeshin aty.

Zjarri rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit, që do të mund të sillte një tragjedi të madhe.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *