Në këtë moment janë duke u afruar zjarrëfikësit e qytetit. Gazetari i ‘Telegrafi Maqedoni’ raporton nga terreni se pas objekit të Komunës është kapluar nga zjarri një objekt me gjasë si punëtori e vogël. Familjarët ishin të tmerruar dhe kërkonin ndihmë. Ekipet emergjente kundër zjarrit kishin arritur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe kishin lokalizuar zjarrin. Objekti i kapluar nga zjarri ishte djegur plotësisht dhe bëhet fjalë për vendin ku Komuna e Tetovës mbante materialet për ngrohje./Telegrafi/

Zjarr afer komunes se Tetoves1

Zjarr afer komunes se Tetoves 2