Wednesday , June 23 2021

“Zhito Luks” bën “sevap” me Spitalin e Tetovës

Spitali klinik në Tetovë, gjegjësisht Pediatria mori edhe një donacion të ri nga Zhito Lluks.

Zhito Lluks dhuroi pajisje tek Spitali Pediatrik në Tetovë, si Aparat EKG, dyshekë, jastëk, ku këto janë vetëm pjesë nga prodhimet që kompania ia dhuroi Departamentit të fëmijëve në Spitalin e Tetovës.

Me këtë donacion kompania i ndihmon Spitalit akomodimin dhe trajtimet mjeksore tek klientët e rinj të këtij institucioni.

Ky është donacioni i dytë me rradhë që i bëhet spitalit nga kjo kompani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *