Wednesday , August 4 2021

ZHDUKEN DY JETIMA NGA DY JETIMORE NË SHKUP

Dje në orën 21.30 minuta në Stacionin Policor në Gazi Babë, nga jetimorja “Ranka Milanoviq” është lajmëruar se me 21.05.2018 në ora 19.50, jetimi 12 vjeçar është larguar në drejtim të panjohur dhe nuk është kthyer më, transmeton Almakos.

Policia është duke ndërmarr masa për gjetjen e personit.

Ditën e njëjtë në orën 13.30 në Stacionin Policor Çair, e punësuara në jetimoren “25 Maji” ka lajmëruar se jetimi 15 vjeçar është larguar nga jetimorja me 21.05.2018 rreth orës 10.30 në drejtim të panjohur.

Policia është duke i kërkuar dy jetimët./Almakos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *