Zhbogar: Zgjedhje kredibile për dalje të Maqedonisë nga kriza politike

Zgjedhjet më 11 dhjetor mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike me kusht që fushata të jetë korrekte dhe zgjedhjet të jenë kredibile, deklaroi euroambasadori Samuel Zhbogar.

“Zgjedhjet mund ta nxjerrin vendin nga kriza politike edhe nën kusht që qeveria e re kur ta marrë funksionin të kërkoj zbatim urgjent, të sinqertë dhe gjithëpërfshirës të prioriteteve reformuese”, tha Zhbogar.

Zgbogartheksoi se mes tyre janë edhe përmirësimi i marrëdhënieve mes bashkësive dhe zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *