Zgjedhjet dhe partitë shqiptare në Mal të Zi

Zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi, të parashikuara për në tetor do të mbahen me kodin e vjetër zgjedhor. Ky kod është në disavantazh të partive shqiptare, të cilat thonë se komunitetit shqiptar i takojnë më shumë vende në Parlament sepse përbëjnë 5% të popullsisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *