Tuesday , June 22 2021

Zekiri: Tërë pasurinë time ia jap në disponim LSDM-së (foto)

Deputeti i LSDM-së, Muhamed Zekiri në profilin e tij në FB ka deklaruar se jo vetëm 180 mijë denarë të deklaruara se i ka dhënë donacion partisë LSDM, por tërë pasurinë të cilën e disponon ia jep në disponim partisë së Zaevit, për të fituar drejtësia, siç shprehet ai, shkruan Fakte.

Ndryshe, ditë më parë vetë Zekiri deklaroi se Policia finansiare, ajo e kriminalitetit të organizuar si dhe organe tjera të hetuesisë po e hetojnë atë për pasirinë e tij që e ka deklaruar së fundmi./FAKTE.Net

20170218_120131

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *