Tuesday , June 22 2021

Zekiri replikon Ilir Kullën: “Mer një krone, kruje bi..ën tone”

Deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri ka replikuar nëpërmjet profilit të tij analistin nga Shqipëria Ilir Kulla, shkruan Fakte. Pasi Kulla kishte shkruar për aktuelitetet politike në vend, ku sipas tij, LSDM nëpërmjet BDI-së amneston Zaevin dhe e shpëton të njejtin nga “vdekja” politike, Zekiri ka shkruar:

Per tipat si Ilir Kulla, nje daj i babes, rahmet i past shpyrti thojke: “mere nje krone e kruje bi..n tone”….”- ka shkruar Zekiri i LSDM-së./FAKTE.Net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *