Për këtë rast, avokati Naser Raufi, insiston që si dëshmitarë të jenë edhe zyrtarë nga BDI dhe OBRM-PDUKM.

Më herët, Raufi kërkoi që si dëshmitarë të thirren Ali Ahmeti, Artan Grubi, Sadulla Duraku, Zemri Qamili dheSasho Mijallkov për të cilët thotë se mund të ndihmojnë zhvillimin e këtij procesi gjyqësorë./Telegrafi/