Friday , May 24 2019

Zaevi me shokë na kthej në vitet 91/2001

Azbi Nuredini

Refuzimi i klasës politike shtetërore në Maqedoni që të bisedoj për temat jetike që i tangojnë qytetarët shqiptar të këti shteti siç është ligji për UÇK-në, ndryshimi i fjalēs 20% në kushtetut, është jo më pak se logjika dhe veprimi politik i viteve 1991-2001!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *