Wednesday , July 28 2021

Zaev, Zekiri dhe Verushevski pas marshit, tifo për Maqedoninë

Pas marshit të sotshëm të LSDM-së për ditën e kryengritjes maqedonase 11 tetori, kreu i LSDM-së Zoran Zaev ka vazhduar mbrëmjen duke bërë tifo për ekipin U21 të Maqedonisë së bashku me Zekirin dhe Verushevskin, shkruan Fakte. Këto fotografi janë postuar nga vetë Zaev dhe Zekiri.

Ndryshe, në marshin e sotshëm nuk u tha asnjë fjalë në gjuhën shqipe. Gjithashtu nga shtabi i sapohapur i kësaj partie në Çair u hoq tabela dygjuhëshe./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *