Thursday , February 25 2021

Zaev udhëheq vallen në dasmën shqiptare (foto)

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev jo vetëm që ka qenë i pranishëm në një manifestim familjar të një shqiptari, por ai edhe ka udhëhequr vallen në këtë gëzim familjar, shkruan Fakte. Sipas disa portaleve maqedonase, bëhet fjalë për darsëm synetie festimi i së cilës është mbajtur në Restoran “Hollywood” në fsh. Haraçinë të Shkupit.

Nuk bëhet e ditur mysafir i kujt ishte Zaev, por nga fotografitë mund të shihet se ai po ia kalon mirë në këtë eveniment. Edhe më herët Zaev është pritur miqësisht në fshatrat dhe vendbanimet shqiptare./FAKTE.Net

13932947_10208380766591189_6466864720364889198_n 13654335_10208380766351183_8805195474192163721_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *