Thursday , April 22 2021

Zaev takohet me Boshkovskin

Pas vuajtjës 10 vjeçera të burgut, kryetari i partisë “Dostoinstvo” Lube Boshkovski sot është takuar me kryetarin e LSDM-së Zoran Zaev, transmeton Fakte. Nuk bëhet e ditur se për çka biseduan Zaev dhe Boshkovski, por supozohet që takimi ka të bëjë me koordinimin e aktiviteteve kundëtr regjimit aktual në pushtet./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *