Tuesday , July 16 2019

Zaev shkoi për pushime dimërore në Gjermani

Kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev, dje ka udhëtiar për pushime dimërore në Gjermani, shkruan Fakte. Ai dje në aeroportin e Prishtinës, derisa priste të fluturojë për Gjermani, u takua me Kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj.
Zaev do të shijojë këtë javë pushimet dimërorë, pasi përmbylli me sukses procesin e ndryshimeve kushtetuese, me çka u ndryshua emri i vendit dhe të njejtit iu hapën perspektivat integruese./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *