Sunday , April 18 2021

Zaev pret më shumë vota prej shqiptarëve (video)

Kreu Socialdemokrat (LSDM) Zoran Zaev në një paraqitje në TV NOVA, duke shfaqur ambicjet dhe pritshmëritë tek blloku elektoral shqiptarë, ka thënë se pret vota nga shqiptarët, bile “më shumë se ndonjë parti shqiptare”.

“Pa marrë parasysh nëse do të kemi koalicion me ndonjë parti politike shqiptare, ose jo, ne prisim te marrim vota shqiptare, madje një numër të konsiderueshëm. Bile presim të marrim vota më shumë se ndonjë parti shqiptare”, ka thënë Zoran Zaev. Ai nuk ka spjeguar në çka e bazon këtë pritje, duke e ditur se shqiptarët kanë partitë e tyre, qofshin ato të vjetrat,ose partitë e reja jashtëparlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *