Saturday , January 19 2019

Zaev për Bekir Hasanin: Fraera të tillë ka gjithkund!

Në paraqitjen e tij të fundit në emisionin debativ “24 Analiza”, kryeministri Zoran Zaev është pyetur edhe për rastin e zyrtarit të BDI-së Bekir Hasani, i cili kishte një incident me policen në lidhje me parkim joligjor të veturës, shkruan Fakte. Zaev ka thënë se ky rast është i pastër, dhr sr policia ka vepruar sipas ligjit.

“Para ligjit të gjithë janë të barabartë. Policia e ka ftuar personin për të dhënë deklaratë dhe ka vepruar sipas ligjit. Askush s’më është paraqitur të intervenojë për zyrtarin e BDI-së. Fraera të tillë ka gjithkund dhe kjo është normale”- ka deklariar mes tjerash Zaev./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *