SHARE

Kryeministri Zoran Zaev dhe homologu i tij grek, Aleksis Cipras nesër paradite do të takohen në Sofje. Në takimin tet-a-tet, bisedimet mes dy kryeministrave do të mbahen në margjinat e samitit të Ballkanit perendimot, në të cilin do të diskutohet për perspektiven europiane të vendeve nga rajoni. Qëllimi i takimit do të jetë përmbledhja e asaj që deri tani është diskutuar si dhe dhënia e drejtimeve për hapat e ardhshëm. Zaev kishte paralajmëruar se ka shpresë për marrëveshje.

SHARE