Friday , May 24 2019

Zaev: Me rikonstruimin merrem për uikend, gjatë javës kam shumë punë

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, ka deklaruar se bisedimet për rikonstruimin e Qecerisë janë në fazën finale dhe shpreson se gjithçka do të publikohet pas festës së 1 majit, shkruan Fakte. Zaev ka thënë se së shpejti do të publikojë epilogun e bisedimeve për këtë çështje.

“Bisedimet po vijojnë. Më tepër i shfrytëzoj uikendet për këtë çështje pasi kam shumë punë, mysafir etj. Shpresoj se këtë uikend do e përmbyllim këtë punë. Pas festës do publikoj të gjitha ndryshimet në kabinetin qevetitar si dhe ndryshimet në nivel të drejtoeive”- ka deklaruar Kryeministri./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *