Tuesday , June 22 2021

Zaev: Jam kundër ndryshimit të kushtetutës, himnit, stemës dhe flamurit

Kreu i LSDM-së Zoran Zaev sonte në debat ka deklaruar se është kundër ndryshimit të kushtetutës, himnit, stemës dhe flamurit të Maqedonisë, shkruan Fakte. Sipas Zaev me Ahmetin kanë biseduar si të kthehen paratë e vjedhura dhe jo për ndonjë platformë.

“Janë budallallëqe thëniet se do të dënohen ata që nuk do të flasin shqip, se paratë do të jenë në dy gjuhë etj. Aktualisht 33 komuna janë dygjuhësore në Maqedoni. Ata po i manipulojnë qytetarët.” – ka deklaruar Zaev./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *