Saturday , June 19 2021

Zaev: Ivanov bëri grushtshteti. Qytetarët të mos bijnë pré e provokimeve

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev në paraqitje para opinionit deklaroi se Gjorgi Ivanov ka bërë grushtshteti me ate që nuk ia ka ndarë mandatin edhepse ka shumicë prej 67 deputetëve, shkruan Fakte. Sipas tij VMRO DOMNE dhe Ivanov po tentojnë të fundosin shtetin pasi po shohin fundin e tyre politik, por kërkoi që qytetarët nga të gjitha nacionalitetet të jenë me koka të ftohta. Ivanov e ka shkelur kushtetutën dhe zgjidhje për këtë situatë do të gjendet, ka deklaruar Zaev./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *