Wednesday , July 28 2021

Zaev apelon: Bankat e huaja të mos blejnë euro-obligacionet prej 650 milionë euro

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev sot i ka bërë thirrje qeverisë të kthejë vendimin për emetimin e euroobligacioneve prej 650 milionë euro në jo më shumë se 250 milion euro, dhe bankat të mos e blejnë atë.

“650 milion euro është huamarrja e re e qytetarëve është e papranueshme”, tha Zaev sot në fjalimin e tij në kampin veror të Rinisë Sociale Demokratike në Ohër, transmeton TetovaSot.

Blerësit potencial nuk duhet ta blejnë, nëse dëshirojnë, siç tha ai, të kenë mirkuptim për të gjithë brezat e ardhshëm të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *