Friday , April 23 2021

Xhamitë në Kosovë mbledhin fonde për të prekurit nga përmbytjet në Maqedoni

Bashkësia Islame e Kosovës ka shprehur ngushëllime për familjarët e viktimave në Shkup, pas vërshimeve, transmeton Fakte.

Në njoftimin për media thuhet se ditën e premte më 12 gusht, në të gjitha xhamitë e Kosovës, pas namazit të xhumasë do të organizojmë aksionin humanitar për grumbullimin e të mirave materiale për ndihmë të prekurve nga përmbytjet në Maqedoni.

Ata u kanë bërë thirrje qytetarëve që të mbështesin dhe të jenë pjesë e këtij aksioni. /Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *