Monday , May 20 2019

Xhakarta: Po shkonin për Bajram te familjet, 13 të vdekur

Një varkë e cila besohet se mbante në të më shumë se 70 persona dhe që ishte duke “shëtitur” në ujërat e Makassarit, u mbyt dhe la pas 13 të vdekur. Zëdhënësi i policisë të rajonit jugor ka thënë se anija prej druri ishte në rrugën e saj nga Pulau Barrang Lompo në Portin Paotere në Kecamatan Ujung Tanah, përcjell Fakte.

Anija kishte më shumë pasagjerë nga se mban. Mediat lokale raportojnë se të mbijetuarit u sollën në një spital në Makassar. Trembëdhjetë pasagjerë kanë vdekur në vend, kurse 39 janë plagosur.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *