Wednesday , July 28 2021

Xhaferi: Shembulli i Kumanovës duhet të ndiqet nga të gjithë

Arianit Xhaferi udhëheqësi i Lëvizjes EcoGuerilla ka komentuar sulmin me gurë të kreut të BDI-së në Kumanovë, kur dje familjarë të dëshmorëve dhe të dënuarve shqiptarë ish-pjestarë të UÇK-së, dolën kundër ardhjes së Ali Ahmetit në Kumanovë. Sipas Xhaferit, ky shembull duhet të ndiqet nga të gjithë, informon INA.

arianit

Ja se çfarë shkruan:

“Shembulli i Kumanovës duhet të ndiqet nga të gjithë, por më e rëndësishme është që të dënohen me 11 Dhjetor, në kutitë e votimit duhet zbrazur mllefi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *