Monday , April 22 2019

Xhaferi: Qen endacakë nga Shtipi po sillen me kamion në Tetovë

Sapo më informoi dikush se sot në mëngjes një kamion me targa të Shtipit ka zbrazur një numër të madh qensh endacakë në Tetovë.

Do ishte mirë që ju që lëvizni herët në mëngjes nëpër qytet, sidomos në zonën e Monopolit ose në pikat pagesore Gostivar – Tetovë t’i keni kamerat gati në telefonat tuaj për ti kapur në video këto raste… dhe lirisht m’i dërgoni se i publikoj unë./Arianit Xhaferi

Sapo më informoi dikush se sot në mëngjes një kamion me targa të Shtipit ka zbrazur një numër të madh qensh endacakë në…

Publiée par Arianit Xhaferi sur Jeudi 8 novembre 2018

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *