Friday , April 23 2021

Xhaferi në mbrojtje të plotë të VMRO-së

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Talat Xhaferi në emisionin debativ ClickPlus sonte ka mbrojtur fuqishëm politikat dhe veprimet e partnerit të partisë së tij, VMRO-DPMNE, shkruan Fakte. Xhaferi përballë profesorëve dhe përfaqësuesit të LSDM-së ka mbrojtur edhe nxjerrjen me dhunë të deputetëve opozitar nga salla e Kuvendit në 24 dhjetorin e kobshëm.

Edhe ka mbrojtur edhe premtimin e Kryeministrit për 300 milion euro investime në armë dhe pajije ushtarake për armatën e Maqedonisë, edhepse kjo do duhej të bëhej me kredi të reja që do merreshin./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *