Monday , March 25 2019

Vullnetarët në Tarragona bëjnë shqiponjën

Vullnetarë nga e mbarë bota, që po marrin pjesë në Lojërat Mesdhetare të Spanjë “Tarragona 2018”, kanë përshëndetur gjithë shqiptarët me një foto të veçantë përcjell Fakte.

Më shumë se 20 të rinj nga mbarë bota, kanë bërë një foto me shqiponjë, që është ndër fotot më të mira të Lojërave Mesdhetare, transmeton kp.

Fotoja vjen si përkrahje për futbollistët shqiptarë të Zvicrës, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *