Saturday , December 7 2019

Vuçiq: Shqiptarët sillen si të egër, janë nervoz pasi Serbia është shumë e fortë (video)

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pas takimit të sotshëm me serbët e Kosovës, ka deklaruar se kanë të bëjnë me një vetëdije iracionale të shqiptarëve, por se serbët i kanë ‘duart e lidhura’, shkruan Fakte. Ai ka përsëritur faktin se shtetet e fuqishme perendimore përkrahin pavarësinë e Kosovës dhe kjo i vështirësin pozitat serbe.

”Kemi të bëjmë me një sjellje të egër. Digjen produktet serbe. Shqiptarët janë nervoz pasi Serbia nuk është ajo e vjetra që radhiste himbje, sot jemi më të fuqishem se kurdoqoftë”- ka deklaruar Vuçiq. Ai si zakonisht, ka pasur një pjesë të hapur me serbët e Kosovës dhe një orë e gjysëm takim të mbyllur për opinionin./FAKTE

NAORUŽANI ROSU KRENUO KA SEVERU KOSOVA, SRBI DA OSTANU PRIBRANI! Evo šta je Vučić dogovorio sa Srbima sa Kosova! (KURIR TV UŽIVO)

NAORUŽANI ROSU KRENUO KA SEVERU KOSOVA, SRBI DA OSTANU PRIBRANI! Evo šta je Vučić dogovorio sa Srbima sa Kosova! (KURIR TV UŽIVO)

Publiée par Kurir sur Jeudi 22 novembre 2018

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *