Friday , May 24 2019

Vuçiq: Do t’i gëzohem bisedimeve me Prishtinën!

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq në konferencë për media sonte është deklaruar në lidhje me zhvillimet më të fundit në Kosovë, pas vendosjes së taksës 100% si dhe pas arrestimeve në Veri, shkruan Fakte. Sipas tij, urdhëdhënësi për këtë është ‘dikush tjetër’, ndërsa kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj është vetëm zbatues i këtyre urdhërave.

”Nuk mund t’a them se kush është, edhepse të gjithë diijnë se për kë bëhet fjalë”- ka deklaruar Vuçiq. Në pyetjen nëse do të vazhdohet dialogu me Kosovën, ai ka thënë se kjo patjetër të ndodhë, pasi çdogjë tjetër çon në katastrofë, shkruan Fakte. “I gëzohem bisedimeve me Prishtinën”- ka deklaruar veç tjerash Presidenti serb Aleksandar Vuçiq./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *