Friday , April 23 2021

VMRO propozon Këshilli i Qytetit të Shkupit të ndajë 2.5 milion euro për vërshimet

Këshilli i qytetit të Shkupit duhet te ndaje dy milion e gjysem euro fond per sanimin dhe rindërtimin e rrugëve të dëmtuara nga vërshimet e fillimmuajit në rajonin e Shkupit, transmeton Fakte.
Banorët e këtyre rajoneve nuk do ti paguajn faturat per ujë dhe shërbimet tjera komunate.
Këto jane propozimet e grupit të këshillëtarëve të VMRO-DPMNE-së që duhet të votohen në mbledhjen e radhës të Këshillit të bashkisë së Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *