Monday , May 20 2019

VMRO mbledhje urgjente në orën 19

Opozita  do të mblidhet urgjentisht për te diskutuar situatën politike aktuale. Burime nga partia e Mickoskit nuk konfirmojnë nëse sonte pritet ndonjë vendim, megjithatë ajo dihet se është çështje që me pas do të shqyrtohet edhe në Komitetin Ekzekutiv dhe me pas nga grupi parlamentar i VMRO-së. Mbledhja është thirrur për sot në orën 19:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *