Saturday , July 24 2021

VMRO: Gjykata po zbaton agjendën e LSDM-së (video)

Partia VMRO DPMNE ka reaguar pas shpalljes së vendimit me të cilin ish kryetari i kësaj partie Nikolla Gruevski është dënuar me 2 vjet burg, shkruan Fakte. Nënkryetari i kësaj partie Aleksandar Nikollovski ka akuzuar se gjykatat në vend po zbatojnë urdhërat e partisë LSDM.

“Gjykatat dhe LSDM po funksionojnë si një trup” ka akuzuar Nikollovski. Më herët, menjëherë pas shpalljes së vensimit për Gruevskin, deputetët e kësaj partie lëshuan punën e Kuvendit./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *