Saturday , June 19 2021

VMRO-DPMNE po mobilizohet, aktivitete në gjitha qytetet (FOTO)

Lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski mbrëmë dorëzoi shpalljen deri tek komitetet komunale të partisë në qytetet në të gjithë vendin, duke kërkuar që të qëndrojnë në mbrotje të interesave kombëtare të Maqedonisë.

Në selitë e kësaj partie në disa qytete u tubuan aktivistë partiak, duke mbajtur tubime, por edhe konsulta se cilët do të jenë hapat e ardhshëm. Po ashtu siç kanë raportuar disa portale, është bërë thirrje se nuk do të lejohet me asnjë kusht koalicioni i LSDM me partitë shqiptare për zyrtarizimin e gjuhës shqipe. Sipas tyre, LSDM po e çon vendin drejt federalizimit dhe ndarjes.

Manastir

bitola-4

bitola-2

bitola-1

bitola

 

Ohërohrid-1

bitola 1

bitola 2

bitola

 

Strugë

struga-2

struga-1

Gazi Babë

gazi-baba

gazi-baba-1

 

Kavadar

kavadarci

 

Prilep

prilep-2

prilep

 

Kriva Pallankë

palanka-2

palanka-1

Berovë

berovo-1

berovo

 

Kisella Voda

kisela-voda

 

Karposh

karpos-1

karpos

 

Kumanovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *