Wednesday , August 4 2021

Vlorë: Video e arratisjes së 28-vjeçarit nga salla e gjyqit

Pasi ka marrë vendimin e dhënë nga gjykata në sallën e Gjyqit, Mikel Kasaj ka kërcyer mbi tavolinën e të pandehurit, duke u larguar nga dera e gjyqtarit dhe jo dera kryesore e sallës, përcjell Fakte.

Nga pamjet duket se policët shoqërues të burgut e ndjekin menjëherë, por Mikeli është “zhdukur” nëpër korridoret e gjykatës, dhe ka dalë menjëherë përjashta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *