Monday , October 22 2018

Video që të thyen zemrën: Djali thith gjirin e nënës, edhe pse ajo është e vdekur (+16 video)

Një fëmijë 17-muajsh shihet duke qarë mbi trupin e vdekur të nënës së tij

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Indi, ku në video shihet një fëmijë 17-muajsh që qan mbi nënën e tij edhe pse ajo tashmë ishte e vdekur dhe shihet duke thithur gjirin e nënëns për të pirë qumësht.

Dyshohet se kjo grua ka vdekur nga një aksident, sepse shihet se ajo ka gjak nga hunda dhe veshi.

Policia tashmë ka nisur hetimet për këtë rast dhe ata janë në kërkim të adresës së gruas në mënyrë që fëmijën ta dorëzojnë në familjen e tij.

Për më tepër ndiqeni videon duke klikuar KETU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.