Wednesday , April 21 2021

Veturat e këtij Gjilanasi do t’u lënë pa frymë (foto)

Skender Shkodra nga Gjilani i cili jeton dhe vepron në Zvicërr është pronar i firmes “Shkodra Bau Ag” e cila merret me ndertimin e shtëpive dhe banesave në Zvicer. Ai gjithashtu ka edhe firmën “Imo Keni” e cila merret me shitblerjen e patundshmerive, transmeton Fakte.

Përveç në Zvicërr, Skederit biznesi po i ecë mirë edhe në Kosovë. Ai është pronar i firmes “Learti Ag”, firmë e cila bënë furnizimin me dritare dhe materiale të ndryshme nga Kosova per ne Zvicer.

Por bizneset nuk janë ato që e kanë bërë të njohur tek dashamirët e veturave. Ai ka gjithsejte 7 vetura kryesisht te vitit 2016 që cilat kapin vlerën e rreth 1.7 milione euro. Vetura më e shtrenjtë është Lamborgini Aventador Pirelli Edition, seri e veçantë e veturave, ku janë prodhuar vetëm 50 sosh. Çmimi i tij kapë vlerën 550.000 fr.

Veturat e tjera janë me çmime 330.000 fr Mercedes S AMG, Porche Carrera 911 Sport 261.000 fr, Mercedes AMG GTS 232.000 fr etj…

Falënderojme kusheririn e tij Sabit Shkodra për informacionet dhe fotot e dërguara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *