Tuesday , May 21 2019

“Vëllazëria Krishtere” u kërcënua se do zhbëje Kuvendin e Maqedonisë

Në protestën e sontshme të opozitës, e cila ishte thirrur nga grupi i tifozëve “Komitat”, morën pjesë qytetarë dhe organizata të ndryshme, shkruan Fakte. Ato kërkuan të mos ndryshohet emri i vendit dhe njëkohësisht lëshuan mesazhe kërcënuese për Kryeministrin Zoran Zaev dhe të gjithë ata që do të pranonin ndryshimin e emrit.

“Mos më detyroni ta ngris Vëllazërinë Krishtere. Do ta zhbëjë këtë Kuvend. Kam thënë dhe prap do të them: Ne nuk kemi athëdhe tjetër. Ne nuk kemi tokë tjetër. Kjo është një dhe e vetme, Maqedonia biblike” – ka deklaruar njëri nga protestuesit, i veshur me maicë me ikonografi krishtere në të./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *