Saturday , June 19 2021

Velinovska: Nëse formohet qeveri LSDM-BDI, populli do marrë në dorë institucionet (VIDEO

Gazetarja kontroverse proqeveritare, Mirka Velinovska, e cila ka qenë e ftuar gjatë emisionit “Në Qendër” të Vasko Eftov, ka thënë se edhe nëse LSDM dhe BDI bëjnë qeverinë, ajo nuk do të jetë jetëgjatë.

Kjo për shkak se sipas Velinoskas, populli do të marrë në duar institucionet.

Gazetarja gjithashtu thotë se nuk beson që këto dy parti do të arrijnë të bëjnë qeveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *