Wednesday , July 28 2021

Velinovska: Koalicioni VMRO, PDSH dhe Besa i mundshëm dhe i rrezikshëm (Foto)

Mirka Velinovska, një prej opinionistëve të partisë në pushtet VMRO, po paralajmëron për një koalicion të mundshëm pas zgjedhjeve në mes VMRO-PDSH-Besa por atë njëkohësisht e quan dhe të rrezikshëm.

“Sado që të jetë i rrezikshëm tashmë del në sipërfaqe ajo që përfolet me të madhe tek qytetarët se Besa është dega e tretë e VMRO-së e cila do ta shtyj të bëj koalicion me PDSH-në.”

Ajo shprehet se Amerika do të bëj gjithçka që ky koalicionim të mos ndodh kurrë pasi që është në kundërshtim me politikat amerikane përshkak se Besa shifet si mbështetëse anonime e VMRO./INA

2016-10-26-16-40-20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *