Saturday , June 19 2021

Vazhdon thyerja e shtabeve të LSDM-së

Pas informacioneve se ishte thyer shtabi zgjedhor në Draçevë të Shkupit, nga LSDM informojnë se edhe në Prilep është thyer zyra e tyre.

Nga LSDM thonë se shtabi i tyre u thye gjatë natës pasi është gjuajtur me gurë dhe me gjësende të forta.

Nga zyra e kësaj partie kërkojnë që policia dhe hetuesit të gjejnë autorët dhe se dyshojnë tek aktivistë të pushtetit për demolim të vendtakimit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *