Wednesday , June 23 2021

Vazhdon sistemimi i funksionarëve qeveritar ne pozita “të pavarura”

Funksionarë të lartë të VMRO dhe BDI duket se sigurojnë funksione të majme publike jashtë politikës sic është noteri. Deputetët Ermira Mehmeti, Antonio Miloshoski dhe kryetari i komunës Aerodrom, Ivica Koneski si dhe zv.sekretari i parlamentit Genci Muharemi përfshirë këtu edhe të punësuar të ministrinë e drejtësisë e kanë dhënë tashmë provimin e noterit duke marë kështu edhe certifikatat.

Miloshoski, Mehmeti dhe Koneski janë paraqitur në listën zyrtare të ministrisë mes 32 kandidatëve që kanë dhënë provimin më 21 dhjetor të vitit të kaluar derisa më 25 janar ministria kishte shpallur konkurs për emërimin e 37 noterëve derisa listën zyrtare të atyre që janë emëruar akoma nuk e ka bërë publike,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *