Saturday , July 24 2021

Vazhdon presioni i BDI-së mbi nëpunësit shtetërorë, tani i thërrasin një nga një nëpër komuna (FOTO)

Përpos thirrjeve për pjesëmarrje nëpër tubimet, frika dhe panika që ka kapluar BDI-në po bën që ata dita ditës të shtojnë presionin mbi nëpunësit shtetëror. Në adresën tonë elektronike ka ardhur një fotografi nga një qytetarë i shqetësuar i cili është ftuar në takim personal me kryetarin e komunës së Zhelinës. Siç mund të shihet edhe nga fotografia, e nënshkruar nga kryetari i Zhelinës Fatmir Izairi, ka ftuar të punësuarin për takim në zyrat e komunës. Siç dihet ditë më parë qytetarë të shumtë denoncuan raste ku nga partia në pushtet u kërkohej pjesëmarrje e obligueshme nëpër tubime dhe organizime të ndryshme partiake.

ftese

output_grkovdimage-0-02-05-58a86c83c37037f98ef2f603d74de7c8f8c73d9d74209c9a501bf7fce6309753-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *