Wednesday , June 23 2021

Vazhdon modernizimi i lagjeve maqedonase

Rrethrrotullim i sapondërtuar mes rrugës ‘Brigada e 16-të e Maqedonisë’ dhe ‘Koce Metalec’ në lagjen Autokomandë sod do të lëshohet në përdorim,.

Rrethrrotullimin do ta përurojnë kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski dhe kryetari i Komunës së Gazi Babës, Toni Trajkovski.

Siç shkruajti dje Fakte.net, 45 milion denarë ka kushtuar rrethi i ri në Autokomandë dhe mahnitë me pamjen e tij moderne./FAKTE.Net

kruzen-tek-zelezara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *