Sunday , February 28 2021

Vazhdon bashkëpunimi Reka – BDI, mirënjohje për Çairin

Ambasada e Shqipërisë në Shkup i ndau mirënjohje kryetarit të Komunës së Çairit, Izet Mexhiti. Kjo mirënjohje i jepet kësaj Komune për kontribut dhe ndihmesë në organizimin e aktivitetit mbarëkombëtar, vizionimin e ndeshjeve të ekipit kombëtar shqiptar në Euro 2016 Francë.

Aktivitet i cili është organizuar në mjediset e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Shkup. Mirënjohja është e nënshkruar nga vet Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Shkup, z.Fatos Reka.

Edhepse komuna Çair ka lënë shqiptarët e kryeqitetit tonë të jetojnë në substabdarde të jashtëzakonshme, ambasadori Reka ka vlerësuar lartë punën e Izet Mexhitit, nënkryetar i BDI-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *