Sunday , January 17 2021

Vazhdojnë bisedimet në Përzhino

Përfaqësuesit e parfcive politike nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinës do t’i rifillojnë sot bisedimet per zgjidhjen e ngërçit politik. Paralajmërimin per mbledhjen e grupit të punës e bëri të ditur një ditë me pare ambasadori j BE-së në vend, Aivo Orav ndërkohë që lajmin e konfirmuan edhe burime nga partitë politike.

Takimi pritet të fillojë në orën 11:30 dhe pritet që partite politike t’i përafrojnë qëndrimet: e tyre per zgjidhjen e krizës. Temat kryesore do të jenë reformat ne media dhe pastrimi j listes zgjedhore, megjithese do te diskutohet edhe per shumë çështje tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *