Tuesday , June 18 2019

Vankovskës ‘i kruhet’ me shqiptarët: Po na vendosin censurë!

Profesoresha Biljana Vankovska nuk ka mund të qëndrojë e qetë, pas reagimeve të shqiptarëve dhe jo vetëm, në lidhje me filmin kontravers “Tallje me Krishtin”, shkruan Fakte.  Ajo ka akuzuar shqiptarët se po vendosin censurë dhe qasje autokrate në art.

”Pasi e pash filmin, me qetësi mund të them se politikanët shqiptarë etnocentrik në Maesoni kanë bërë dramē të panevojshme rreth filmit. Për shkak të narcisidetit të tyre etnik, po na vendoset censurë në art si dhe qasje autokrate”- ka thënë Vankovska, shkruan Fakte. Ajo ka thënë se filmi është një tregim i dhimbshëm nga i cili maqedonasit duhet të preken, ndërsa shqiptarët madje janë paraqitur në mënyrë satirike nëpërmjet Arifit të vogël, vlerëson Vankovska./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *