Monday , May 20 2019

Valon Bela emërohet Drejtor në Klinikën për gjinekologji

Aktivisti i shoqërisë civile dhe përkrahës i politikave të BDI-së, Valon Bela është emëruar drejtor për çështje ekonomike në Klinikën për Gjinekologji, raporton”Fokus”.

Sipas këtij portali, nga fillimi i javës në postin e drejtorit ekonomik të kësaj filloi kuadri nga radhët e BDI-së. Bela para kësaj ka qenë i punësuar në komunën e Çairit, por ai është i
njohur edhe për aktivitetet e tij politike dhe në sferën e shoqërisë civile. (INA)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *