Tuesday , July 27 2021

Vajgëll: Disa politikanëve në Maqedoni u sugjerova të gjejnë avokatë të mirë

Eurodeputeti Ivo Vajgëll ka deklaruar se në kontaktet e tij me politikanët në Maqedoni, disave prej tyre u ka sugjeruar të gjejnë avokatë të mirë, shkruan Fakte. Ai ka shprehur përkrahje të madhe Prokurorisë Speciale duke deklaruar se edhe nëse nuk i vazhdohet mandati të njejtës, rastet që janë në procedurë do të vazhdohen.

Në lidhje me zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Vajgëll ka deklaruar se nuk është e mjaftueshme vetëm të sigurohen kushte për mbajtjen e zgjedhjeve fer dhe demokratike por edhe të pranohen rezultatet e të njejtave./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *