Wednesday , August 4 2021

UNITETI URON FESTËN E BAJRAMIT TË GJITHË BESIMTARËVE MYSLIMAN

Partia UNITETI të gjithë besimtarëve mysliman ua uron Festën e Fitër Bajramit.

Duke përcjellur Muajin e Bekuar të ramazanit, me shpresë që Zoti të na ketë pranuar lutjet, adhurimet dhe sakrificën, Ju urojmë ditën e shpërblimit, solidaritetit, unitetit vëllazëror dhe harmonisë shpirtërore.

Të gjithë jemi të barabartë para krijuesit, le të mundohemi t’i largojmë edhe dallimet në mes nesh. Shëndet, mirëqenie dhe paqe në familjet tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *